Praktijk Ho-ning
Willemstraat 59,
4701 HB Roosendaal
0165 - 530 991 | E-mail

Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden & klachtencommissie

Na de behandeling krijgt u een digitale afrekennota. Deze kunt u declareren bij uw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten, vanuit de aanvullende verzekering. Mijn advies is om bij uw zorgverzekeraar navraag te doen, hoeveel u vergoed krijgt. Ik ben aangesloten bij de NVA wat vaak een vereiste is om het consult bij de zorgverzekeraar vergoed te krijgen.

Het bedrag op de door mij gestuurde afrekennota kunt u overmaken naar het rekeningnummer dat vermeld staat op de factuur. Indien u 24 uur van te voren uw afspraak afzegt, zal het consult niet in rekening worden gebracht.

In verband met de voor u gereserveerde tijd worden aanspraken waar u niet of te laat bent gekomen in rekening gebracht. Hiervoor geldt het verzuimtarief. Afzeggen valt onder " eigen verantwoordelijkheid", ongeacht de reden, dus ook bij ziekte, weers- en verkeersomstandigheden.

Tarieven:

1e consult acupunctuur: 59 euro
Vervolgbehandeling: 59 euro
Kort consult: 44 euro
Verzuimtarief: 44 euro

Acupunctuurbehandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

Klachten over de behandeling

Mocht u klachten hebben met betrekking tot de behandeling, dan kunt u contact opnemen met de klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB) via de volgende link:

http://www.acupunctuur.nl/pages/belangrijke-adressen