Praktijk Ho-ning
Robijndijk 215
Roosendaal

06 23 775 307 | E-mail

Beter voelen met ademhalen

Ontdek hoe ademhalingstechnieken je mentaal en fysiek beter laten voelen!

Hoe zou het voelen als…
… je minder slaapt maar toch uitgerust bent?
… je controle hebt over je gedachten?
… je een optimale weerstand hebt 
… als je meer energie hebt?

Ademhalingstechnieken

Veel mensen denken dat de meeste energie uit voeding komt, maar de adem is voor 80% verantwoordelijk voor jouw energie niveau. Je kan immers maar een paar minuten zonder adem, dagen lang zonder water en weken zonder eten.

De potentie van de ademhaling is enorm!

Tibetaanse monniken kunnen hun lichaam warm houden in een omgevingstemperatuur van -25, door hun ademhaling aan te passen. De freediver Stig Severinsen kan zijn adem 22 minuten lang inhouden en Wim Hof (the Iceman) kan twee uur in een bak met ijs zitten. In al deze gevallen gebruiken ze specifieke ademtechnieken die ook jij kan leren.

Effecten van ademhalingstechnieken

De diverse technieken zijn erop gericht om een toevoer van energie te geven en opgeslagen spanning te ontladen. Onbewust hebben we veel spanning opgeslagen die zich kan gaan uiten in fysieke en emotionele klachten. In de eerste sessie zal je al voelen wat er in je lichaam verandert, doordat er stress vrijkomt, er inzichten ontstaan of doordat de pijn wordt verzacht of verdwijnt. Deze effecten kunnen langer aanhouden en kunnen door middel van regelmatige sessies en training worden versterkt. Dit kan leiden tot minder noodzaak aan slaap of beter slapen of in slaap komen. Tevens geeft het een verbeterde weerstand, krijg je meer energie, waardoor je met een fitter gevoel de dag begint en doorkomt. Ook helpt het om je hoofd leeg te maken en tot rust te komen. 

Ontdek wat ademen voor jou kan betekenen

In 5 sessies, leer je hoe je de meest efficiënte ademtechnieken in kan zetten. Hierna ben je zelf in staat om in tijden van stress, beperkte energie of slecht slapen de last te verminderen en dit om te buigen. Jij bent dan in het bezit van zeer krachtige ademtechnieken en energieoefeningen die jouw weerstand, vitaliteit en energieniveau versterken en optimaal houden.

Wie ben ik als ademcoach

Mijn achtergrond als behandelaar en als ademcoach bestaat uit meer dan 25 jaar ervaring in fysiotherapie, acupunctuur, kruidengeneeskunde. In 2010 heb ik de opleiding gevolgd tot ademcoach in de transformational breathing en sinds die tijd heb ik me verdiept in de praktijk theorie van diverse ademtechnieken. Deze combinatie van geneeskunde biedt me een breed spectrum aan inzichten en technieken om jou te begeleiden. Naast mijn eigen praktijk ben ik regelmatig als behandelaar aanwezig op landelijke evenementen en geef ik les aan osteopaten op het gebied van ademhalingstechnieken, begeleid ik ouders en kinderen vanuit Kids&coach en heb ik mijn eigen opleidingscentrum, http://ademcentrumruach.nl/opleiding-ademcoach

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail me gerust op 06 23 77 53 07 of mail naar sven@ademcentrumruach.nl. Als je jezelf nog meer wilt verdiepen in deze materie, is het zeer de moeite waard om de            documentaire ¨Heal¨ op Netflix te kijken.