Praktijk Ho-ning
Robijndijk 215
Roosendaal

06 23 775 307 | E-mail

De natuur als leraar

Sinds een aantal jaren ren ik in de ochtend naar het bos om daar mijn meditaties en yoga oefeningen te doen. Wat maakt het me elke keer weer blij om onder de sterren en de maan naar het bos te rennen, om daarna tussen de bomen te mediteren. De uilen verplaatsen zich geruisloos, maar door hun roep, ervaar je waar ze zich bevinden. De vogels nemen het gezang van de uilen over, als de dag aanbreekt. 

De kracht van energetisch werk in de natuur is enorm, heb ik de afgelopen jaren mogen ervaren en al lang loop ik met het idee om mensen in de natuur te gaan begeleiden. Nu voel ik dat het tijd is om dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Wil je ervaren wat de verbindende kracht is van jouw verbonden ademhaling in combinatie met de verbindende kracht van de natuur?

¨We zijn niet alleen afhankelijk van de natuur voor onze overleving. We hebben ook de natuur nodig om ons de weg naar huis te tonen, de weg uit de gevangenis van onze eigen gedachten. We raakten verdwaald in doen, denken, herinneren, anticiperen - verloren in een doolhof van complexiteit en een wereld van problemen.

We zijn vergeten wat rotsen, planten en dieren nog weten. We zijn vergeten hoe we moeten zijn - om stil te zijn, om onszelf te zijn, om te zijn waar het leven is: Hier en Nu.

De lucht die je inademt is de natuur, net als het ademhalingsproces zelf.

Je hebt de natuur nodig als je leraar om je te helpen weer in contact te komen met het Zijn. Maar je hebt niet alleen de natuur nodig, ze heeft jou ook nodig. ¨ (Eckhart Tolle)

Ga je met mij mee naar het bos om in een twee uur durende sessie contact te maken met deze krachtige leraren: de adem en de natuur?

Investering € 99,-
(indien dit niet mogelijk is, is een sessie op donatie ook mogelijk)